español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

S'ajorna l'acte de la Fundació SHE - La Caixa previst aquest divendres a Sallent

S'ajorna l'acte de la Fundació SHE - La Caixa previst aquest divendres a Sallent
Publicat: Dilluns 09/03/2020

La Fundació SHE – “la Caixa” ha anul·la l'acte que aquest divendres 13 de març s'havia de fer a la població de Sallent per presentar el nou programa de salut ‘Healthy Communities 2030', i que havia de comptar amb la presència del Dr. Valentí Fuster. La causa són les noves recomanacions de no viatjar que l'hospital Mount Sinai de Nova York —on el Dr. Fuster exerceix com a Director de l'Institut Cardiovascular i “Physician-in-Chief“— ha fet als seus empleats, i que impediran que el Dr. Fuster pugui viatjar a Catalunya aquest divendres, tal com tenia previst.

La Fundació SHE – “la Caixa” lamenta les molèsties que l'anul·lació hagi pogut generar i informa que l'acte es farà més endavant, de cara els mesos d'estiu.

Pel que fa al projecte de salut, la fundació informa que seguirà endavant segons el calendari previst, ja que el personal que el dirigeix resideix a Catalunya. En els propers dies, els veïns i veïnes de Sallent rebran un díptic a les seves bústies amb la informació del projecte. També rebran informació els ciutadans i ciutadanes de Cardona, l'altre població del Bages on la Fundació SHE té previst tirar endavant el nou programa de salut.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/03/2020 13:40
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona