español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Prop d'uns 400 nois i noies participen en la Setmana Jove de Sallent

Prop d'uns 400 nois i noies participen en la Setmana Jove de Sallent
Publicat: Dimarts 16/05/2017

La setmana jove de Sallent ha comptat amb una participació de quasi bé 400 persones en les activitats organitzades del 8 al 14 de maig. Una xifra molt positiva que any rere any s'intenta incrementar des de La Turbina,  l'àrea de joventut de l'Ajuntament.

El regidor de joventut, Jonatan Caro, valora molt positivament aquesta jornada i afirma que és essencial donar suport a les necessitats juvenils i fer més compromesa la població jove amb la vila de Sallent.

Al llarg de la setmana s'han dut a terme diferents activitats tant lúdiques com esportives. Els tornejos de vòlei platja i futbol van comptar amb la participació d'un centenar de joves repartits en equips de mínim 4 persones.

El joc de nit de divendres va ser l'activitat estrella de la setmana amb un total de 20 equips d'entre 6 i 12 joves i uns 25 voluntaris. L'equip guanyador va ser el número 19 amb 85 punts seguit per l'equip número 1, amb 84 punts. L'activitat va concloure amb un sopar a Contramestres on es van donar els obsequis als guanyadors.

Dissabte es va organitzar una jornada participativa amb vermut i DJ on els joves van poder fer les seves propostes i aportacions a la Regidoria de Joventut mitjançant una dinàmica de pòstits.

Com a novetat d'enguany, Sallent va acollir el reconegut cantant Ramon Mirabet, oferint un concert gratuït per a tots els públics a la plaça de la Pau. I diumenge, es va organitzar un Làser tag, on hi va participar un total d'11 equips d'entre 5 i 7 joves.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/05/2017 14:21
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona