español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts escolars pel curs 17-18

Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts escolars pel curs 17-18
Publicat: Dijous 18/05/2017

Dimarts es va obrir el període de sol•licitud d'ajut a les famílies pel curs 17-18 que romandrà obert fins al 14 de juny.

Aquests ajuts van dirigits a infants escolaritzats de 3 a 18 anys en l'àmbit dels llibres de text, activitats d'estiu, activitats extraescolars i també ajuts per al transport a centres públics de la comarca per cursar cicles formatius que no es realitzin al municipi per a nois i noies de 16 a 20 anys.

El programa d'ajut a les famílies està destinat a complementar el cost de les despeses derivades a l'escolarització d'infants i adolescents de la vila de Sallent amb el requisit que aquests estiguin empadronats i siguin residents del municipi així com cal que siguin alumnes dels centres escolars de Sallent exceptuant l'ajuda de transport a centres públics de la comarca i aquells alumnes que estiguin matriculats a un centre d'educació especial.

Podeu consultar les bases de la convocatòria per la concessió d'aquests ajuts individuals al tauler d'anuncis del web de l'Ajuntament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/05/2017 12:07
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona