español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Més d’un centenar de persones participen a la jornada d’intercanvis del cicle de passejades de Marxa Nòrdica de Sallent

Més d’un centenar de persones participen a la jornada d’intercanvis del cicle de passejades de Marxa Nòrdica de Sallent
foto

El passat dimecres, 12 de febrer, unes 120 persones van participar a Sallent a la jornada d'intercanvis del cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran. Els 3 municipis participants van ser Cerdanyola del Vallès, Sitges i Sallent.

Aquesta passejada forma part del programa d'activitat física per a la gent gran que impulsa la Diputació de Barcelona, amb la col.laboració dels diferents municipis, i que té com a objectiu fomentar l'activitat física i donar a conèixer diversos entorns geogràfics i de viure la natura adaptada a les possibilitats dels participants, al mateix temps afavorir les relacions interpersonals i de grup.

El recorregut va ser d'uns 7,6 Kms amb un desnivell molt suau, es va iniciar a l'envelat per anar cap al passeig del Riu, i pujar cap a la Rampinya a buscar la Sèquia direcció als Plans de la Sala, durant el recorregut per costat de la Sèquia varen gaudir de paisatges meravellosos i es van fer diverses parades per comentar diversos llocs d'interès, com son el Castell de Sant Sebastià, Aqüeducte del Vilar, la falla del Guix, Tomb Xic, Poblat Ibèric del Cogulló, Mas de les Coves, l'església romànica de Santa Magdalena de Bell-lloc i el roure mil.lenari. Un cop acabada la caminada es van traslladar els participants a l'envelat de Sallent per dinar i acabar la festa amb ball en línea.

 Aquesta va ser la segona de les quatre sortides que s'aniran fent durant aquest curs, la primera va ser a Sitges al mes de novembre, i les properes passejades es durant a terme el 26 de març a Cerdanyola del Vallès, i la cloenda està previst que es faci a Santa Coloma de Gramanet els dies 13 i 14 de maig amb una previsió de participació de més de 3000 persones.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17/02/2020 14:09
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona