español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L’Espai Cultural Fàbrica Vella acull divendres la presentació del projecte “Adona’t” sobre les dones de les fabriques tèxtils de Sallent i Cabrianes

L’Espai Cultural Fàbrica Vella acull divendres la presentació del projecte “Adona’t” sobre les dones de les fabriques tèxtils de Sallent i Cabrianes
Publicat: Dijous 05/03/2020

El proper divendres, 6 de març, a les 20h, l'Espai Cultural Fàbrica Vella acollirà el projecte de memòria històrica local sobre les dones de les fàbriques tèxtils de Sallent i Cabrianes, que contempla la recollida de testimonis que permetin recuperar, conservar i difondre el coneixement popular de les treballadores i les seves condicions laborals. La informació obtinguda serà consultable per a tothom en aquesta pàgina web.

És una iniciativa d'Adona't Sallent, associació per a la igualtat, amb el suport de la Biblioteca de Sallent i el programa Laboratoris digitals ciutadans de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, a la qual s'hi poden afegir tots els col·lectius i persones interessades. Hi han col·laborat l'Arxiu municipal, l'empresa BitLab, i dones que que havien treballat a les fàbriques tèxtils sallentines, que ja han començat a aportar  fotografies, escrits i entrevistes gravades en vídeo.

En aquest sentit, Adona't i la Biblioteca fan una crida per a la recollida d'informació: “Tens documentació o fotografies relacionades amb les fàbriques tèxtils de Sallent i les seves treballadores? Vols explicar la teva experiència?

Vine a la Biblioteca o contacta amb Adona't. Escanejarem les teves fotografies i documents al moment i recollirem la teva història.”

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/03/2020 13:14
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona