español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'ascensor ja comunica el carrer Concepció amb el carrer Estació

L'ascensor ja comunica el carrer Concepció amb el carrer Estació
Publicat: Dijous 11/07/2019
Les obres de l'ascensor ja s'han enllestit després d'un any d'obres, i els veïns ja el poden utilitzar dins dels horaris de funcionament.

Dimarts va entrar en funcionament l'ascensor de la Rampinya, que uneix el final del carrer Concepció amb el nou mirador i el carrer Estació, salvant així un desnivell de 17 metres.

L'ascensor estarà en funcionament tots els dies  des de les 6 del matí a les 12 de la nit a l'estiu i de les 6 del matí a 2/4 de 12 de la nit a l'hivern, aquests horaris han estat consensuats amb l'AAVV de la Rampinya pensant en el dia a dia de les persones i en  l'accés directe  que hi ha a la parada de bus.

De tota manera, el barri de la Rampinya continua disposant, a l'igual que la resta de barris allunyats del centre, del servei de transport urbà als matins per poder-se acostar al CAP, al centre de la població, o entre barris.

Al juliol del 2018 s'iniciaven les obres de l'ascensor que havia de connectar el barri de la Rampinya amb el carrer Estació per tal de millorar l'accessibilitat al barri pensant en la mobilitat de la gent gran i dels cotxets de nadons, es va urbanitzar el carrer Concepció i es va enllaçar l'ascensor amb la parada de bus en direcció sud.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/07/2019 19:46
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona