español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntament posa en marxa una app per notificar incidències de la via pública

L'Ajuntament posa en marxa una app per notificar incidències de la via pública
Publicat: Dimarts 15/01/2019

Comunicat-i és la nova aplicació que ja poden utilitzar tots els sallentins i sallentines per notificar incidències de la via pública.

Des del consistori s'ha volgut posar en marxa un nou sistema perquè tots els sallentins i sallentines puguin fer arribar les seves queixes directament a l'Ajuntament d'una forma ordenada i eficient.

L'Alcalde de Sallent explica que "és molt important trobar la via adequada per comunicar-se amb la població i poder conèixer les seves opinions i interessos. I és molt difícil fer-ho en aquest moment on hi ha tantes xarxes socials i mecanismes diferents per expressar-se". Per aquesta raó l'Ajuntament posa en marxa Comunicat-i, una aplicació disponible per Android i Apple, que permetrà la comunicació fluida entre l'Ajuntament i el ciutadà per via d'un únic mitjà.

El seu ús és ben senzill, tan sols cal descarregar-se l'aplicació, seleccionar el municipi de Sallent i registrar-se. Un cop fet, ja es podran notificar incidències de manera ràpida i còmode amb 4 passos:

1. Seleccionar tipus d'incidència (Aigua, il·luminació, residus, trànsit o via pública).

2. Geolocalitzar la incidència al mapa.

3. Adjuntar una foto si es vol.

4. Afegir un comentari si es vol.

A més a més, l'aplicació també permet participar en iniciatives municipals a través d'enquestes i consultes i rebre notificacions del Twitter de l'Ajuntament per estar al dia de què passa al poble.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/01/2019 12:36
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona