español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntament posa a l'abast dels comerços sallentins una plataforma gratuïta per crear ofertes i vendre els seus productes online

L'Ajuntament posa a l'abast dels comerços sallentins una plataforma gratuïta per crear ofertes i vendre els seus productes online
Publicat: Dimecres 12/04/2017

L'Ajuntament de Sallent s'adhereix a la plataforma Ofer.cat per seguir oferint eines digitals a empreses, comerços i autònoms del municipi.

Aquesta plataforma és una eina que permet crear ofertes de productes o serveis online compartint-los a les xarxes socials.  Les ofertes es poden crear amb pocs minuts des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil mitjançant una aplicació ben senzilla i un cop compartida tothom podrà contactar amb l'anunciant per reservar el producte o servei. Si es desitja, a part de publicar les ofertes online, també hi ha l'opció de vendre online, creant així un punt de venda online 24h.

Els interessats podran assistir a la presentació del projecte que tindrà lloc al Viver d'Empreses “El Salt” el proper 19 d'abril a les 15:30h. En aquesta reunió s'explicarà el projecte, s'atendran preguntes i es farà una petita demostració del funcionament d'aquesta aplicació.

Preguem confirmació d'assistència trucant al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament: 93 820 61 92, o bé, per e-mail: sll.promoeconomica@sallent.cat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/04/2017 14:57
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona