español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntament de Sallent es va sumar a l'aturada general

L'Ajuntament de Sallent es va sumar a l'aturada general
Publicat: Dimecres 04/10/2017

Ahir, l'Ajuntament de Sallent va aturar la seva activitat com a mostra de rebuig a la violència viscuda en el referèndum de l'1 d'octubre per part de l'Estat espanyol.

En aquesta aturada general s'hi van afegir treballadors, empreses, comerços i les escoles del municipi sota el lema "Aturem l'activitat per dignitat", promogut des de Crida per la Democràcia.

El dilluns 2 d'octubre, la regidora de cultura, Anna Fernández, acompanyada per la regidora d'ERC, Pilar Sala, van llegir un manifest, a la plaça de la vila, en el qual es va condemnar l'actuació policial contra els ciutadans.

Diumenge, Sallent va viure una jornada tranquil·la, sense presència de la guàrdia civil ni de la policia nacional. Sallentins i sallentines van fer acte de presència davant el Centre Cívic Joan Puig i Elías per constatar que hi havia massa gent per a desallotjar i precintar el col·legi i poder garantir el referèndum. 3.306 persones van poder votar amb determinació amb un resultat de 3.104 vots a favor del sí, 168 pel no, 25 vots en blanc i 9 de nuls.

El consistori dóna el màxim suport als ferits en els fets ocorreguts en la jornada electoral de diumenge, condemna la violència i vetlla per la democràcia i els drets i llibertats de tots els ciutadans.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04/10/2017 20:21
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona