español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L'Ajuntament de Sallent dona suport unànime al referèndum de l'1 d'octubre

L'Ajuntament de Sallent dona suport unànime al referèndum de l'1 d'octubre
Publicat: Divendres 15/09/2017

El dia 7 de setembre l'Alcalde de Sallent, David Saldoni, va signar el decret d'alcaldia de suport al referèndum convocat pel pròxim dia 1 d'octubre de 2017.

El plenari de la corporació, celebrat el 13 de setembre, va aprovar per unanimitat una moció acordant que, el dia 1 d'octubre, el consistori sallentí obrirà els col·legis electorals habituals i garantirà el dret a votació de tota la població citada a les urnes.

David Saldoni també va explicar que, davant l'esperada citació judicial, ell anirà a declarar tal com, abans d'ahir, es va acordar des de l'Associació de Municipis per a la Independència; "Jo aniré a declarar davant de qui faci falta i explicaré el que estem fent, perquè estic plenament convençut de què estem fent i no és res més que donar veu a la gent. I han de començar a entendre que, si han de citar a 712 alcaldes, el problema no el tenim els 712 alcaldes sinó que el tenen ells".

Així mateix, l'Alcalde de Sallent assistirà a l'acte de rebuig a la persecució judicial dels alcaldes i alcaldesses que han signat el decret de suport al referèndum, el qual tindrà lloc a les 12 h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Davant la por i les amenaces, democràcia!

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/09/2017 11:31
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona