español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

L’A.E. Sallent fa la presentació d’equips en un acte en col·laboració amb la Marató de TV3

L’A.E. Sallent fa la presentació d’equips en un acte en col·laboració amb la Marató de TV3
Publicat: Dijous 25/01/2018

Dissabte passat Himesa A.E. Sallent va fer la presentació dels 12 equips de bàsquet, els 8 de futbol sala, l'equip d'atletisme-cros i el de voleibol al pavelló d'esports de Sallent, aplegant un total de 280 esportistes i 30 tècnics.

La presentació d'equips es va fer en col·laboració amb la marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses, amb una aportació voluntària per participar en el sorteig d'un sopar per a dues persones al restaurant Piscines de Sallent i un lot de material esportiu cedit per Martí Esports.

L'acte va ser presentat pel comentarista esportiu de TV3, Arcadi Alibés, i Cristina Fàbregas i va comptar amb la presència de l'alcalde de Sallent, el Sr. David Saldoni, el regidor d'esports, el Sr. Jonatan Caro i el president de l'AE Sallent, el Sr. Marc Bransuela, entre altres directius.

Abans de la presentació es van disputar diferents partits de lliga de bàsquet on l'equip sènior B masculí del Sallent es va imposar al Vilanova del Camí bàsquet club per 57-11 i el sènior A masculí es va imposar al C.B. Llinars per 70-56.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25/01/2018 13:54
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona