español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La formació del Pla Activa't de nou en marxa

La formació del Pla Activa't de nou en marxa
Publicat: Dilluns 05/11/2018

La tardor ha arrencat amb força amb la formació del Pla Activa't. El mes d'octubre es va reprendre l'activitat amb el curs actic de nivell bàsic i mitjà d'informàtica, que s'allargarà fins al 3 de desembre, i la formació per autònoms. El mes passat també es va realitzar un curs de manipulació i control d'aliments que es tornarà a fer el pròxim 18 de desembre.

El primer dels cursos que es realitzaran en aquest mes de novembre, que just ara encetem, és el d'aparadors de nadal, programat pels dimecres 7 i 14 de novembre. L'objectiu és donar idees i tècniques perquè els botiguers i comerciants de Sallent aprenguin a decorar els seus aparadors i els facin més sostenibles i personalitzats.

En l'àmbit de l'emprenedoria, el 15 de novembre s'ha previst la sessió “L'economia social: un model organitzatiu que posa les persones al centre” adreçat a dones emprenedores interessades en el model cooperatiu i d'economia social.

L'últim curs que s'oferirà aquest mes serà el de fotografia. Els dimarts 20 i 27 de novembre s'ensenyarà les tècniques bàsiques de composició i edició amb mòbil o càmera per millorar les fotografies dels negocis a les xarxes socials.

Per a més informació consulta l'agenda del web de l'Ajuntament de Sallent.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/11/2018 12:55
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona