español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La Fàbrica Vella estrena nova programació

La Fàbrica Vella estrena nova programació
Publicat: Dilluns 31/12/2018

“Lapònia” de Roger Coma i “Bona Gent” de Quim Masferrer, són alguns dels espectacles que es podran veure a la Fàbrica Vella en aquesta segona temporada que comença aquest mes de gener i s'allarga fins al juny.

Hi ha programats 15 espectacles i 5 Dijous Divins que conformen, en total, 20 propostes ben diferents. La nova programació busca mantenir l'equilibri entre el teatre i la música, afegint també altres disciplines com la dansa, la màgia o el cinema per arribar a un públic ben divers.

A part de l'estrena absoluta de “Lapònia” a Sallent i l'espectacle “Bona Gent” el 13 i 29 de gener, cal destacar que la Fàbrica Vella serà la tercera seu del Festival de Cinema Solidari Clam durant la setmana del 3 al 12 de maig. S'oferiran 3 curts amb música en directe interpretada per l'orquestra Bacassis.

En l'àmbit del teatre, es presenten les obres “Només una vegada”, sobre la violència de gènere, “La iaia”, per la setmana de la gent gran i “Mi vecindario” emmarcada dins els actes del dia de la dona treballadora.

Pel públic familiar i jove s'ofereix un ventall de propostes de diferents disciplines titulades “Set de màgia”, “Land”, “Big Drums” de Camut Band i “Xiula”. Pels amants de la música, s'ha programat un espectacle purament musical; el quintet de veus “Beat Voices”.

Una de les propostes fortes de la programació de la Fàbrica Vella són les D.O. Una forta aposta pels artistes i entitats locals. S'espera el concert “Va de tecles”, organitzat per l'Escola de Música, “La Resclosa”, un petit tast de cultura tradicional, “NOSaltres”, de l'Esbart Vila de Sallent i per últim, hi haurà una nova edició dels clàssics “Embotits”.

La programació es completarà amb els Dijous Divins, marca pròpia de la Fàbrica vella. “Cançons des del mirall", ”Ukeveve”, “Ual·la”, “Bug” i “Jordina Roca i Albert Rodas” són els artistes que posaran el toc musical en aquestes jornades gastronòmiques.

Les entrades es poden comprar presencialment a l'Ajuntament de Sallent, o a través de la plataforma codetickets.com.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/12/2018 13:07
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona