español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La competició de canoes esdevé un clàssic de la Festa Major, enguany, amb rècord de participació

La competició de canoes esdevé un clàssic de la Festa Major, enguany, amb rècord de participació
Publicat: Dijous 21/09/2017

Aquest any s'ha celebrat la 5a edició de la competició de canoes en el marc de la Festa major de Sallent. Tot un clàssic que, en aquesta ocasió, ha batut rècord de participació amb un total de 51 equips repartits en tres categories: 22 grups de sèniors, 22 de familiars i 7 d'infantils.

La prova es va disputar a la zona del riu Llobregat, al Pont Vell, i va ser de 400 metres. En categoria sènior, els guanyadors van ser l'equip dels Titi Team, en segona posició van arribar els CEC Bages 1 i en tercer lloc els Sanchez Team. En categoria familiar es va imposar l'equip del CEC Bages, els subcampions van ser l'equip del Limón i la tercera plaça va ser per l'equip dels Boscus 1. En categoria infantil, el primer lloc va ser pels Daba, el segon per The Liveguards i el tercer pels Ja Arribarem.

El regidor d'Esports, Jonatan Caro, fa una valoració molt positiva de la competició i apunta que "s'ha consolidat com una prova popular característica de la Festa Major i, veient que any rere any la participació ha anat en augment, es preveu que se'n facin moltes edicions més".

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/09/2017 13:27
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona