español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

La cavalcada de Reis culminarà amb la projecció d'un conte dels Reis Mags

La cavalcada de Reis culminarà amb la projecció d'un conte dels Reis Mags
Publicat: Dijous 03/01/2019

El 5 de gener Sallent rebrà ses Majestats els Reis Mags d'Orient i els oferirà la Clau que els permetrà entrar a totes les llars del municipi a portar regals, caramels, somriures i il·lusió.

En aquesta ocasió la cavalcada tindrà un recorregut un xic diferent; S'iniciarà al carrer Verge del Pilar, a l'altura del pavelló i continuarà pel carrer Cós fins a la plaça de la Pau. Allà es trencarà pel carrer Bisbe Valls i es tornarà enrere pel carrer Àngel Guimerà fins a la plaça Anselm Clavé, on s'enllaçarà amb el carrer Sant Víctor fins a la plaça Herois del Bruc. Se seguirà pel carrer Unió i es refarà el carrer Verge del Pilar fins a arribar a l'Espai Cultural Fàbrica Vella.

La gran novetat d'aquest any és que, just després de la cavalcada, es projectarà un conte del Reis Mags a la Fàbrica Vella. Tot seguit, com és habitual, el Consell d'Infants i l'Alcalde, donaran la benvinguda a ses Majestats els Reis d'Orient.

Aquest any la comitiva que acompanya els Reis comptarà amb la col·laboració del grup de Fit Dance de l'Associació Sallent de Cultura Física.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/01/2019 10:05
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona