español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Feta la primera sessió del Consell d'Infants de Sallent sobre el projecte comarcal "Missió Convivència"

Feta la primera sessió del Consell d'Infants de Sallent sobre el projecte comarcal "Missió Convivència"
Publicat: Dimecres 30/01/2019

Dimarts passat, els nois i noies del Consell d'Infants de Sallent van realitzar la primera sessió del projecte comarcal "Missió convivència". Un conjunt d'activitats pensades per a la millora de la convivència entre persones i amb el seu entorn.

L'eix conductor del relat és una astronauta, la Valentina, que treballa per a l'Observatori Astronòmic del Bages a Castelltallat i el Consell Comarcal del Bages li ha encomanat la "Missió Convivència". S'ha creat un espai web (http://missioconvivencia.ccbages.cat/) on els infants poden abocar les respostes a les qüestions plantejades des de l'Observatori. D'aquesta manera també s'origina un flux d'intercanvi d'idees i coneixement entre tots els Consells d'Infants de la comarca.

La primera qüestió plantejada va ser la definició de la paraula "Convivència", els nostres consellers infantils van construir 4 frases d'exemple per gaudir d'una bona convivència. La sessió va estar dinamitzada per l'Albert Neiro, del consell comarcal, i la Sílvia Canals, tècnica de joventut.

Durant el curs els infants hauran de realitzar tota mena d'activitats com per exemple una jornada escolar per combatre la LGTBIfòbia, o bé, un joc de pistes per valorar els espais naturals del Bages i tenir cura del medi ambient.

El passat 12 de desembre es va realitzar la primera trobada comarcal al Palau Firal de Manresa, on es van treballar activitats de cohesió i de coneixement mutu entre els representants de cada municipi. Durant el curs es realitzaran dues trobades més. La pròxima serà durant el mes de març.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/01/2019 10:59
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona