español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Es reprenen les obres al Pont Pere Otger

Es reprenen les obres al Pont Pere Otger
Publicat: Dijous 10/01/2019

Des de principis de setmana ja tornen a estar en marxa les obres de remodelació del Pont Pere Otger, que es preveu que es reobri a l'abril.

Després que l'antiga constructora es declarés en concurs de creditors, ara, qui pren el relleu és l'empresa Vialser. Passat Cap d'Any, els operaris de la nova constructora ja van realitzar tasques prèvies i el dia 6 ja van col·locar les tanques que mantindran el pas barrat.

El pont romandrà tancat tant per a vehicles com per a vianants durant els mesos que durin les obres. L'alcalde, David Saldoni, explica que, en principi, el pròxim cop que s'obri el pont ja ha d'estar enllestit i obert al complet.

Per assolir aquest objectiu, els treballs han d'anar avançant a un ritme constant. El més immediat serà treure les actuals bigues de ferro que hi ha al pont i anar-lo adequant per posar-hi les prelloses de formigó de la futura plataforma, que l'Ajuntament ja va encarregar sense esperar a la represa de les obres per poder avançar temps, i que es preveu que arribin cap a mitjans de mes. Un cop s'hagin col·locat, s'haurà de pavimentar el pont i, finalment, s'hi hauran d'instal·lar les noves baranes i la nova il·luminació.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/01/2019 12:38
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona