español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Es redistribuirà el planejament de la zona de la fàbrica vella per tirar endavant la residència

Es redistribuirà el planejament de la zona de la fàbrica vella per tirar endavant la residència
Publicat: Dijous 02/11/2017

El ple del mes d'octubre va aprovar una modificació del planejament de la zona de la fàbrica vella per tirar endavant el projecte de la residència.

A finals de l'any passat, quan el consistori sallentí ja tenia tots els documents favorables per tirar endavant la residència, es va aprovar una modificació del reglament de domini públic hidràulic que establia un nou mapa de les zones de flux preferent del riu Llobregat que impedia construir l'equipament residencial tal com estava previst.

Tot i tenir el permís per tirar endavant la residència, tal com s'havia plantejat, el consistori sallentí va decidir aturar el projecte momentàniament per poder adherir-se també a aquest nou reglament i garantir doblement la seguretat i la viabilitat de la construcció de la residència a la zona de la fàbrica vella.

En aquest moment, l'equip de govern, després d'analitzar alternatives diverses d'ubicació considera que el millor lloc segueix sent la zona de la Fàbrica Vella, ja que el terreny és propietat municipal, compta amb una ubicació central a la població, i permet construir un equipament rodejat de zona verda per ús dels residents i del conjunt de la població.

Segons l'alcalde de Sallent, David Saldoni: "aquesta tramitació serà més llarga, però permetrà esborrar tota la incertesa i dubtes que s'han intentat posar sobre aquest projecte, en relació a la inundabilitat i possibilitat o no de construir-se."

Amb aquesta modificació, es proposa enretirar l'edifici cap al carrer Camp de la Bota i cap al Pont de la Concòrdia segons es pot veure en el plànol adjunt.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2017 12:03
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona