español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Es lliuren els premis de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Es lliuren els premis de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"
Publicat: Dijous 12/07/2018

Ahir la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sallent va acollir l'entrega de premis de la campanya "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir".

Es van repartir un total de 38 premis, els guanyadors dels quals podran gaudir d'una visita turística o estada per a 2 persones en un dels municipis adherits a la campanya així com experiències gastronòmiques, espectacles o productes de la terra. També es van entregar als guanyadors i als botiguers diversos llibres cedits per la Diputació de Barcelona.

L'acte va comptar amb la presència dels nens del programa "La Cantera" de Ràdio Sallent, que van ser els encarregats de llegir els premis. També hi van assistir els amics i familiars dels guanyadors, els botiguers que han participat en la campanya, el president de la Unió de botiguers i comerciants de Sallent i la responsable del centre Ocupacional d'Ampans de Sallent.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent s'està molt satisfet amb l'acollida que ha tingut el projecte entre la gent del poble i la col·laboració dels botiguers a la campanya.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/07/2018 14:43
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona