español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

En marxa “Relats”, un projecte de simbiosi entre els joves del SIAF i la residència Sant Bernat

En marxa “Relats”, un projecte de simbiosi entre els joves del SIAF i la residència Sant Bernat
Publicat: Dimecres 28/02/2018
Aquest mes de febrer ha engegat "Relats", un projecte de treball en xarxa entre el Servei d'Infància, Adolescència i Família (SIAF) i la residència Sant Bernat.

Es tracta d'una iniciaIva que té per objecIu crear un marc de confluència intergeneracional entre aquests dos col·lecIus per tal de fomentar la inclusió acIva dels residents de la residència Sant Bernat a la vida social de Sallent i, a l'hora, acIvar la implicació dels més joves en el benestar de les persones grans.

Cada dilluns a la tarda, els alumnes del SIAF fan una visita als avis i àvies de la residència per fer-los una peIta entrevista sobre diversos temes de la seva vida quoIdiana, com per exemple, la seva infància o la seva professió. A través d'aquestes converses neix un vincle que permet enriquir la xarxa relacional de la gent gran i, al mateix temps, dotar de valor i rellevància el seu coneixement.

Per tal de fer efecIves aquestes entrevistes, els alumnes del SIAF han visitat anteriorment els avis per conèixer-los, i han rebut classes preparatòries per elaborar conInguts, així com una peIta formació en la tècnica de l'entrevista, el vídeo i la fotografia.

Aquest projecte conclourà el mes de març, on es podrà veure el resultat final en un vídeo.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28/02/2018 12:39
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona