español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Els consellers infantils graven situacions de bon tracte cap a la gent gran

Els consellers infantils graven situacions de bon tracte cap a la gent gran
Publicat: Dimecres 02/05/2018

La setmana passada els consellers infantils del municipi van realitzar una filmació al Casal Cívic Sallent Centre on es veien representades diverses situacions que fomenten el bon tracte i els valors positius adreçats especialment cap a les persones grans i els infants.

Una de les situacions va ser una escena on se cedia el seient a dues persones grans, membres del show del casal de la gent gran que van accedir a participar en l'activitat. L'altra escena es demanava opinió als infants sobre un tema que a priori era per adults, però que al final els nens i nenes també hi participaven i aconseguien arribar a una solució efectiva.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte "Tracta'm bé" impulsat des del Consell Comarcal del Bages. Cada municipi ha gravat un parell de situacions i la mostra final comarcal es projectarà a l'Espai Cultural Fàbrica Vella el pròxim 29 de maig.

El projecte, com totes les activitats que es fan des del Consell d'Infants, ha volgut estimular els infants fent-los partícips en la presa de decisions i tenint-los en compte davant de situacions concretes per fer-los persones responsables amb aquelles tasques que ja poden anar assumint per esdevenir persones empoderades i autònomes en un futur.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/05/2018 12:21
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona