español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Els alumnes de 1r d’ESO visiten els nens i nenes de 6è en la 14a trobada d’alumnes

Els alumnes de 1r d’ESO visiten els nens i nenes de 6è en la 14a trobada d’alumnes
Publicat: Dimecres 06/02/2019

Aquest divendres es va realitzar la 14a trobada d'alumnes de 6è de primària i 1r d'ESO. Unes visites que tenen l'objectiu de facilitar el pas de l'educació primària a la secundària.

En aquesta trobada hi han participat els alumnes de l'Escola Els Pins de Cabrianes, l'Escola Guillem de Balsareny, l'Escola Torres Amat de Sallent i l'Institut Llobregat.

Al llarg del matí, els infants han realitzat activitats aquàtiques i esportives i, a la tarda, els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Llobregat han estat els encarregats d'ensenyar les instal·lacions del centre i explicar-ne el funcionament. Així, els infants de 6è  tenen l'oportunitat de familiaritzar-se amb l'institut que aniran el curs vinent.

Al mateix temps, també és una bona oportunitat perquè els alumnes comencin a relacionar-se i coneguin els nens i nenes d'altres escoles que acabaran sent els seus futurs companys de classe.

Aquesta activitat pretén crear bones sinergies de cara el curs vinent. Una etapa on els nens deixen l'escola de tota la vida i comencen un nou curs en una escola nova amb companys nous.

Aquesta activitat forma part del projecte de millora de l'èxit escolar que es porta a terme conjuntament amb el municipi de Balsareny a través de la Xarxa e2.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/02/2019 13:52
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona