español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

El projecte Dinars Acompanyats, contra l'exclusió social de la gent gran

El projecte Dinars Acompanyats, contra l'exclusió social de la gent gran
Publicat: Dilluns 15/02/2016
El grup de salut comunitària de Sallent, amb col·laboració de l'Ajuntament, impulsa el projecte Dinars acompanyats, que ofereix un servei de menjador al Casal de Gent Gran per lluitar contra l'aïllament social.

A principis de març comença la iniciativa que permetrà a qualsevol persona pugui anar a dinar a les instal·lacions del carrer Santa Cristina, 2 per relacionar-se, participar en activitats del Casal i fer vida fora del domicili. El servei de menjador de l'entitat demana inscripció prèvia per preveure el nombre de menús que són a un preu molt econòmic. 

L'Ajuntament facilitarà el transport adaptat a totes aquelles persones que ho necessitin, i així consti en el seu historial mèdic del CAP de Sallent, per traslladar-se al Casal. Així es va explicar en la presentació el dimarts 9 de febrer a la Sala de Plens de les oficines municipals, on també es va recordar que l'equip de salut comunitària del municipi ha rebut un premi de Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària per la seva tasca en el projecte ASACO.

El telèfon del Casal de Gent Gran és el 93 837 18 00 i el seu horari és de dilluns a diumenge de 10h a 13.30h i de 15h a 20h.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/09/2016 09:28
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona