español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

El pressupost general del 2018 aposta fort per noves inversions al municipi

El pressupost general del 2018 aposta fort per noves inversions al municipi
Publicat: Dijous 11/01/2018

El ple municipal del mes de gener, celebrat ahir dimecres, ha aprovat inicialment el pressupost general pel 2018 amb un total de 15.972.796,24 € que comporta un augment de l'11,46% respecte a l'any passat.

Aquest augment ve donat per l'aposta en inversions al municipi. 5 Milions dels quals van destinats a la nova residència i 2 milions en noves inversions com és la rehabilitació de la casa Torres Amat, finançada parcialment per una subvenció del FEDER, la millora del passeig cap a l'institut, i el Pla de Barris que inclou la construcció de l'ascensor al barri de la Rampinya, la remodelació del pont Vell, la reforma de la carretera entre pont i pont i l'adequació dels espais fluvials del passeig del riu.

Algunes de les novetats per aquest 2018 són un nou servei d'atenció a l'entorn domiciliari per atendre a les persones amb més necessitats de la població i una forta aposta cultural per engegar l'equipament de Cal Carrera i dotar-lo d'una programació estable així com el programa d'habitatge subvencionant la rehabilitació d'immobles del municipi.

Per altra banda l'Ajuntament continuarà amb el pla ocupacional Activa't, apostarà més fort pel projecte Turn On recolzant els joves desocupats, seguirà amb el programa Sallent Acompanya per vetllar pel benestar de la gent gran i el viver d'empreses El Salt impulsant les empreses del municipi.

També es preveuen noves millores d'equipaments i via pública. Impulsar la sostenibilitat del municipi amb vehicles elèctrics i substitucions lluminàries entre d'altres i es contempla millorar el servei de transport municipal fent canvi del vehicle i ampliar l'skate parc.

Des de l'equip de govern de l'Ajuntament, es marca el pressupost del 2018 com l'any de consolidació dels canvis elaborats durant el 2017, així com els nous programes i projectes preparats per aquest any.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11/01/2018 20:06
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona