español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

El ple de setembre aprova inicialment la delimitació de la trama urbana consolidada de Sallent

El ple de setembre aprova inicialment la delimitació de la trama urbana consolidada de Sallent
Publicat: Dilluns 18/09/2017

La sessió ordinària del Ple municipal del mes de setembre va aprovar inicialment la proposta de delimitació de la trama urbana consolidada de Sallent que regula la implantació dels establiments comercials mitjans i grans.
Aquest document, d'obligatorietat per a tots aquells municipis de més de 5.000 habitants, ha estat redactat amb l'assistència de la Diputació de Barcelona d'acord amb una sèrie de criteris i principis que fixa la legislació catalana de preservació de les ciutats compactes, on les activitats comercials i l'ús residencial siguin compatibles i convergeixin funcionalment, per tal de generar sinergies entre el petit comerç i els establiments comercials més grans.
Així doncs, la proposta limita la implantació dels establiments comercials en la zona urbana consolidada en el nucli històric tant de Sallent com de Cabrianes i en les zones d'eixampla del nord del nucli antic i cap al poble nou, així com el sud del nucli de Cabrianes i la zona d'eixample industrial del carrer Carretera i Estació.
El projecte compte amb el vistiplau de Sallent Comercial, entitat que aglutina els botiguers i comerciants. Després de l'aprovació inicial per part del plenari de l'Ajuntament, s'obrirà un període d'exposició pública, durant un mes, perquè tothom qui ho consideri pugui presentar al•legacions. Posteriorment, s'enviarà a la direcció general d'urbanisme perquè se'n faci l'aprovació definitiva.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18/09/2017 14:22
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona