español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

El consistori aprova les ordenances fiscals pel 2018

El consistori aprova les ordenances fiscals pel 2018
Publicat: Dilluns 06/11/2017

Dimecres 25 d'octubre el ple municipal del consistori sallentí va aprovar la modificació de les ordenances fiscals que regulen les taxes i els impostos del municipi per l'any 2018.

En el cas de l'impost sobre béns immobles, l'IBI del sector industrial es manté mentre que el d'ús residencial, aquell que afecta les cases, terrenys i solars del municipi, s'abaixarà un punt. Del tipus impositiu 0.54 al 0.53.

Pel que fa a aquells edificis que presenten alguna patologia, s'incrementaran algunes bonificacions d'arranjament de façanes, accessibilitat, reformes d'elements estructurals i cobertures. I es bonificarà en un 50% aquelles construccions noves que afavoreixin les condicions d'accés a persones amb alguna discapacitat.

Per altra banda s'incrementarà la taxa de residus municipals en 10 € establint una quota de 92 €. Un augment que ve determinat per l'increment del cost de triatge de la brossa.

La taxa de l'aigua queda pràcticament igual amb un increment del 0,70% i la del cementiri puja un 1,5% corresponent a l'IPC anual.

En general la pressió fiscal als sallentins quedarà pràcticament igual que l'any anterior, amb la voluntat de poder anar abaixant els impostos fruit de la major implantació d'empreses al nostre municipi, fet que permet poder mantenir els serveis de la població sense haver d'apujar els impostos.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/11/2017 10:20
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona