español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

El Consell d'Infants de Sallent participa en la segona jornada del projecte comarcal "Tracta'm bé"

El Consell d'Infants de Sallent participa en la segona jornada del projecte comarcal "Tracta'm bé"
Publicat: Dimecres 14/02/2018

Dimecres passat els nens i nenes del consell d'infants del municipi van assistir a la 2a trobada de consellers infantils de la comarca, que es va celebrar a l'Alberg del Carme de Manresa, per posar sobre la taula les dinàmiques de la campanya "Tracta'm bé".

En aquest acte es va decidir el lema principal de la campanya: "Valora'm, respecta'm i estima'm" que es treballarà des de cada municipi realitzant uns vídeos on s'haurà de representar i filmar situacions que fomentin el bon tracte i els valors positius adreçats a tots els col·lectius, especialment cap a les persones grans.

Prèviament a la celebració d'aquesta trobada, els consellers infantils van realitzar diverses activitats a les aules, on van haver d'explicar a la resta de companys de classe el projecte "Tracta'm bé". Una d'aquestes activitats va ser la lectura del conte "Primer Tercera", un dels quatre contes de "Contes per fer-se gran", que explica diverses situacions de bon o mal tracte cap a les persones grans com a mètode de prevenció i sensibilització.

El 29 de maig el Teatre Kursaal acollirà la darrera trobada de consellers infantils del curs. Serà llavors quan es projectaran les filmacions realitzades per l'alumnat i es podrà gaudir de l'obra de teatre Escenes amb Tracte, a càrrec del Grup de teatre d'Artés.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14/02/2018 12:06
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona