español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Disponible una línia d’ajuts directes per a l’activitat en el sector turístic

Disponible una línia d’ajuts directes per a l’activitat en el sector turístic
Publicat: Dilluns 06/04/2020

Des del Govern de la Generalitat s´ha  activat una línia d'ajuts directes, inicialment de dos milions d'euros, dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.

Es tracta d'un ajut de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta destinat a establiments turístics d'allotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d'interès turístic... amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. 

Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d'aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat. En aquest enllaç hi trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions.  

Actualment, s'està treballant per intentar dotar de més pressupost aquesta línia que es posarà en marxa d'aquí a una setmana, moment en què es podran enviar les sol·licituds.

Podeu consultar a la web de Turisme de la Generalitat que s´actualitza diàriament: http://act.gencat.cat/covid19/. Per a qualsevol dubte o aclariment també  podeu trucar al Servei de Promoció Econòmica 93.820.61.92 o enviar un correu a l'adreça: sll.promoeconomica@sallent.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 06/04/2020 19:18
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona