español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Demà finalitza el termini per presentar sol·licituds pel pla d'ocupació i formació 2018

Demà finalitza el termini per presentar sol·licituds pel pla d'ocupació i formació 2018
Publicat: Dijous 03/05/2018

Demà es tanca el termini per presentar les sol·licituds pel Pla d'ocupació i formació 2018 finançat pel Programa complementari de Foment de l'Ocupació i de Suport a la Integració social de la Diputació de Barcelona.
 
Aquesta convocatòria seleccionarà 9 treballadors/es, en règim de contractació laboral temporal de 6 mesos, per donar suport a diferents sectors del Consistori sallentí previsiblement a partir de l'u de juny. Les places que s'ofereixen són les d'un agent cívic, dues auxiliars administratives, un oficial de manteniment per equipaments, un netejador, un peó de manteniment pel pavelló i tres per la brigada.
 
L'objectiu d'aquests Plans d'ocupació és fomentar la contractació de persones aturades inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya i promoure la inserció laboral a col·lectius que es troben en situació de risc d'exclusió social amb majors dificultats d'inserció i es troben més afectats per la crisi econòmica.
 
Per a més informació podeu consultar les bases que trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament, o bé, dirigir-vos presencialment o per via telefònica al Consistori sallentí així com també us atendran al Servei Municipal d'Ocupació.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/05/2018 14:32
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona