español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Del 21 al 27 de maig arriba a Sallent la Setmana Jove

Del 21 al 27 de maig arriba a Sallent la Setmana Jove
Publicat: Dijous 10/05/2018
Del 21 al 27 de maig, Sallent és jove!
 

Dilluns que ve comença la Setmana Jove, 7 dies d'activitats, tornejos i concerts on els més joves podran gaudir d'una festa pròpia pensada especialment per ells.

Com cada any, no hi poden faltar els tornejos a la pista de sorra. El primer, de futbol, se celebrarà el dilluns a les 16h i el dimecres, a la mateixa hora, el de volei platja. La final del torneig de volei platja es disputarà el dissabte a les 17h.

Una de les novetats d'aquesta nova edició de la Setmana Jove és el taller de rap que   es realitzarà en dues sessions el dimarts i el dijous a l'EMM Cal Moliner. Per participar en aquest taller cal inscriure's abans del dilluns 21 al Servei d'Informació Juvenil (Sallent Jove).

El divendres s'ha reservat pel clàssic joc de nit, una de les activitats de més èxit que es realitza per diversos carrers i places del poble. L'inici de l'activitat serà a les 20h a la plaça de la vila i els grups hauran de ser de mínim 6 persones i màxim 12.

El dissabte a la nit, l'escorxador es mourà a ritme de rap amb un concert que començarà a les 12h. I diumenge es posarà el punt i final a la Setmana Jove amb un partit de futbol bombolla, de 17h a 19h, al camp de gespa.

Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació consulteu el programa adjunt.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/05/2018 13:25
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona