español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

De nou en marxa l'Oficina Comarcal d'Assessorament Energètic i Atenció a la Pobresa Energètica a Sallent

De nou en marxa l'Oficina Comarcal d'Assessorament Energètic i Atenció a la Pobresa Energètica a Sallent
Publicat: Dimarts 18/12/2018

Des de dilluns ja torna a estar en funcionament l'Oficina Comarcal d'Assessorament Energètic i Atenció a la Pobresa Energètica. Es tracta d'un servei gratuït d'atenció a les persones que té l'objectiu d'ajudar a reduir la despesa energètica i garantir els subministraments bàsics d'aigua llum i gas.

El servei vol actuar de forma preventiva, no només fent informes de vulnerabilitat i atorgant ajuts d'urgència, sinó facilitant eines per abaratir costos, com podria ser rebaixar la potencia elèctrica o donar les pautes per canviar alguns hàbits, així com oferir informació i resoldre dubtes de les factures dels subministraments de forma ágil i senzilla.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada des del Consell Comarcal i Sallent és un dels 19 municipis que hi participen. Ahir al matí, el conseller de l'Àrea d'Acció Social del Consell Comarcal del Bages, Albert Marañón, va presentar la segona edició del servei a l'Ajuntament de Sallent. Com a novetats cal destacar que aquest servei arribarà a més municipis i s'oferiran tallers i xerrades per tal de fer arribar les pràctiques d'eficiència energètica a més població.

L'Alcalde de Sallent, David Saldoni, ha afirmat que «aquesta oficina és molt important pels municipis perquè complementa molt bé la feina que fan les oficines de serveis socials. Amb aquest suport es pot oferir una atenció més completa i millorar la qualitat dels serveis en benefici dels usuaris per seguir lluitant contra la pobresa energètica».

L'horari d'atenció de l'oficina és els dilluns de 10h a 14h. Cal reservar hora a través del correu electrònic oficinaenergeticacbages.cat o bé trucant al 682 861 998.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18/12/2018 14:39
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona