español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Continua baixant l'atur a Sallent

Continua baixant l'atur a Sallent
Publicat: Divendres 09/03/2018

El nombre d'aturats al municipi de Sallent a mes de febrer del 2018 és de 318 persones, 7 menys que fa un any, segons dades de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Amb això, Sallent se situa amb una taxa d'atur registrat del 10,67%. Una xifra que, des dels diferents serveis de l'Ajuntament de Sallent, es vetlla perquè segueixi disminuint.

Un d'aquests serveis que té el consistori per contribuir a la reducció de l'atur al municipi és el Pla Activa't, que ofereix tot tipus de formació per impulsar i facilitar la inserció dels sallentins al món laboral. Ja són 9 els cursos realitzats en l'àmbit de l'ocupació i han comptat amb un total de 131 assistents.

Per altra banda, l'Ajuntament compta amb el Servei d'Assessorament a l'Emprenedoria, per donar suport a persones, entitats i empreses. En el darrer any 84 usuaris han fet ús d'aquest servei. A més a més, el Servei Local d'Ocupació ofereix una borsa de treball en la qual s'ha donat  atès a 91 usuaris durant l'any 2017 i s'han gestionat 55 ofertes de treball.

Des de l'Ajuntament de Sallent seguim treballant i enfortint totes les actuacions relacionades amb l'ocupació per reduir els nivells d'atur al municipi i garantir al màxim l'ocupació a Sallent.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/03/2018 11:34
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona