español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Comunicat informatiu de la situació a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat per la pandèmia del COVID-19

Comunicat informatiu de la situació a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat per la pandèmia del COVID-19
Publicat: Dimecres 01/04/2020

L'Ajuntament de Sallent informa que la situació a la Residència i Centre de Dia Sant Bernat és estable i està sota control, dins de la gravetat de la situació excepcional que estem vivint a casa nostra. L'equip directiu, ja prèviament a l'estat d'alarma, es va avançar a fer una comanda extensa de material sanitari i de protecció per les treballadores i treballadors de la residència, cosa que ha facilitat des d'un primer moment la seguretat a l'hora de tractar amb els avis i àvies, tal com indiquen les autoritats sanitàries.

La situació actualment deixa un total de 4 positius a la Residència, que ja des dels primers símptomes van ser aïllats i, després de fer els respectius tests, tenen una auxiliar de geriatria, per torn, només per ells. Tanmateix, i com a mesura de prevenció, totes aquelles persones amb patologies prèvies, un total de nou persones, han estat reubicades i aïllades al Centre de Dia per tenir-les controlades en tot moment, i el seu estat és estable. Tanmateix, la resta de persones residents han estat aïllades i distribuïdes en una habitació per persona. Aquest aïllament es va considerar que ajudaria a la no propagació de la pandèmia, així com donar un servei individualitzat.

L'Ajuntament de Sallent encoratja i agraeix especialment al personal de la Residència per la seva tasca extraordinària d'aquests dies.

A nivell municipal, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Sallent hi ha un total de 13 casos positius confirmats, i una víctima mortal causada pel COVID-19.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/04/2020 00:15
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona