español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Comencen les obres al barri de la Rampinya i al passeig del riu

Comencen les obres al barri de la Rampinya i al passeig del riu
Publicat: Dimecres 04/07/2018

Ja s'han posat en marxa les obres de millora de l'accessibilitat del barri de la Rampinya i la pavimentació del passeig del riu, entre el Pont Nou i el Pont Vell.

L'actuació al barri de la Rampinya tindrà una durada aproximada de 5 mesos. Es construirà un ascensor que connectarà el carrer Concepció amb el carrer Estació, un nexe entre el barri de la Rampinya i el nucli urbà de Sallent.

L'execució de les obres limitarà l'accés rodat dels vehicles pel carrer Concepció i el carrer Estació i puntualment, i amb previ avís, no es podrà circular. Sempre es garantirà el pas de vianants i l'accés als habitatges.

Les obres també modificaran la circulació de vehicles pel barri de la Rampinya. El carrer del Pont serà de sentit únic ascendent des del carrer carretera fins a dalt del carrer de la Font (vegeu el mapa adjunt). La Travessia Concepció quedarà tallada al pas de vehicles, però es permetrà el pas de vianants.

A la zona afectada del carrer Carretera se suprimiran 4 places d'aparcament i es farà un pas alternatiu per a vianants.

Pel que fa a les obres del passeig del riu, afectaran la zona des de la part superior del pont de la Concòrdia, baixant cap al riu, seguint tot el passeig fins a l'alçada del segon salt d'aigua.

Es preveu pavimentar el passeig la setmana del 18 de juliol. Un cop pavimentat, s'ha d'evitar el pas de vehicles durant uns 5 dies. Es preveu tornar a obrir el pas de vehicles, la setmana del 30 de juliol.

Des del consistori es demana la col·laboració de tots els veïns i veïnes durant l'execució de les obres, ja que el resultat serà en benefici de tots els sellentins i sallentines.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04/07/2018 14:05
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona