español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Comencen els laboratoris de creació a l'espai cultural de Sallent

Comencen els laboratoris de creació a l'espai cultural de Sallent
Publicat: Dilluns 05/02/2018

La setmana passada van començar els laboratoris de creació a l'espai cultural de Sallent. Es tracta d'una iniciativa on hi participen nens i nenes, de diferents edats, de totes les escoles de Sallent.

Durant una setmana el teatre acull, en diferents horaris, aquests nois i noies, nens i nenes, per treballar les arts escèniques com si fossin una matèria més de l'escola amb l'objectiu de desenvolupar i estimular aquestes disciplines, entendre-les com una eina i incorporar-les en el seu dia a dia.

El taller comprèn tres espais on es treballa la composició, utilitzant materials i interactuant entre ells, els estímuls sensitius, a través d'exercicis per desenvolupar la percepció, i l'obra d'art, treballant la dansa i el moviment a partir d'un quadre i allò que transmet. La setmana conclou amb una representació final oberta a tothom on s'exposen els tallers realitzats.

Els laboratoris s'allargaran fins al mes d'abril i finalitzaran amb una festa conjunta amb tot l'alumnat i amb la visita de la companyia de dansa Factoria Mascaró, un dels referents en l'àmbit de les arts escèniques vinculades a la pedagogia amb l'espectacle "Silenci... dansa".

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/02/2018 12:05
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona