español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Carles Puigdemont inaugura Cal Carrera

Carles Puigdemont inaugura Cal Carrera
Publicat: Dimarts 05/09/2017

Ahir, el M. Hble President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat Sallent amb motiu de la inauguració del teatre Cal Carrera. Una antiga nau industrial que s'ha rehabilitat per transformar-la en una sala polivalent preparada per acollir-hi representacions culturals i artístiques.

El President de la Generalitat, juntament amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el Conseller de Cultura, Lluís Puig, han arribat a l'Ajuntament de Sallent a quarts de 8 del vespre on se'ls ha donat la rebuda per part de les autoritats sallentines i representants de les entitats del municipi i s'ha fet la signatura del llibre d'honor. A la sortida de l'Ajuntament s'ha fet el ball d'homenatge i, seguidament, ha començat l'acte inaugural a Cal Carrera amenitzat per una mostra del Retaule dels Embotits i amb les actuacions de l'artista Quim Moya i ROGER. L'acte ha finalitzat amb un petit refrigeri a l'exterior del teatre.

Cal Carrera és un projecte que pretén posicionar la vila de Sallent al mapa amb un espai escènic de referència a la Catalunya Central. L'Alcalde de Sallent, David Saldoni, deia en l'acte d'inauguració que "Avui obrim un nou equipament que voldrem que sigui polivalent, perquè aquest espai estarà a disposició de les entitats del poble, i de totes aquelles persones administratives artístiques i culturals. Treballarem per tenir una programació estable en coordinació amb la conselleria de cultura, crearem sinergies amb el primer equipament escènic de la comarca com és el Kursaal de Manresa. Perquè tenim el repte, tots plegats, de mirar una mica més enllà del nostre municipi i contribuir amb què tenim, però sobretot amb les sinergies que podem crear perquè el Bages i la Catalunya central siguin un pol d'atracció cultural econòmica i social".

El teatre compta amb 500 butaques i capacitat per acollir a més de 1.000 persones. A més a més, una graderia telescòpica permet habilitar la sala per a les diferents activitats que s'hi poden desenvolupar. L'actuació també va contemplar una segona sala de petit format per complementar les activitats de la sala gran i poder-hi fer exposicions o actes de petit format.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2017 10:15
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona