español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Cadastre revisa parcialment els valors cadastrals a Sallent

Cadastre revisa parcialment els valors cadastrals a Sallent
Publicat: Dilluns 29/10/2018

Després de múltiples peticions per part de l'Ajuntament de Sallent, la Gerència del Cadastre de Catalunya ha fet una revisió del valor dels immobles del municipi, atenent als valors del mercat actual i a la realitat urbanística vigent.

Cadastre ha corroborat que existeix una diferència substancial entre alguns valors cadastrals i els valors de mercat corresponents. Per aquest motiu s'ha aprovat una Ponència de valors parcial per adequar-los a la realitat del mercat immobiliari.

El resultat d'aquesta actualització comporta una reducció dels actuals valors cadastrals d'aproximadament la meitat d'immobles del municipi. Valors que serveixen per calcular l'IBI i altres tributs. Així es podrà actualitzar la base de càlcul dels immobles de Sallent per tal de poder aplicar un impost de béns immobles més just i ajustat a la realitat.

Des de finals de setembre, els titulars dels béns immobles afectats per la nova ponència de valors han començat a rebre comunicacions on s'indica el nou valor cadastral.

Per a qualsevol aclariment podeu dirigir-vos a l'Oficina Municipal d'Informació al Ciutadà de l'Ajuntament de Sallent.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/10/2018 10:38
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona