español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Bona participació a la 1a AVES Guarrincama Extrem

Bona participació a la 1a AVES Guarrincama Extrem
Publicat: Divendres 22/09/2017

Diumenge passat es va disputar la 1a Aves Guarrincama Extrem al circuit de cros de darrera les pistes de tennis. Un centenar de persones, d'edats compreses entre els 5 i els 52 anys, van formar part d'aquesta competició que combina el running i la superació de diferents proves d'obstàcles.

Els participants podien escollir entre dos recorreguts segons el grau de dificultat i preparació física de cada esportista: el circuit de running de 3 Km + 800 metres d'entrebancs i el circuit únicament d'entrebancs de 800 metres.

25 equips, formats per un màxim de 4 persones i un mínim de 2, van haver de superar totes les proves conjuntament potenciant el treball en equip. Els guanyadors de la modalitat de running + entrebancs van ser "Al poder un dos tres", en segon lloc van quedar "Espartanas Pros II" i en tercera posició, "Bernat Arnau Marcel Oriol". Pel que fa al recorregut únicament d'entrebancs, al capdavant es va posicionar "Flopys Brothers", els subcampions van ser "Guerreras de la luz" seguits per "MMRA".

L'organització va anar a càrrec de les àrees d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sallent i de l'Associació AVES de Sallent.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/09/2017 15:01
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona