español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Arriba la 5a edició del sopar benèfic de Càritas

Arriba la 5a edició del sopar benèfic de Càritas
Publicat: Dijous 02/11/2017

El 17 de novembre Sallent celebrarà, per 5è any consecutiu,  el sopar solidari de Càritas. Un esdeveniment on participen diversos restaurants de Sallent aportant, de forma desinteressada, la matèria primera per poder fer aquest sopar en benefici de Càritas. Una entitat que es dedica a ajudar a les famílies amb risc de vulnerabilitat i d'exclusió social.

Enguany, el sopar, que tindrà lloc per primera vegada a Cal Carrera, consta d'un menú degustació. Cada plat estarà elaborat pels restaurants que hi participen: Mas de la Sala, Ospi, Parador del Lleó, Masia Puigbó, Cal Josetxo, La Closca, La Sala, L'Illa i l'Embús, amb la col·laboració del Celler Sanmartí, Oller del Mas i MM Plats.

El preu del sopar és de 25 euros i aniran destinats íntegrament a l'entitat. També hi ha la possibilitat de comprar una taula sencera, per a 10 persones, pel preu de 250€, o bé, col·laborar comprant un tiquet de Taula 0, pensat per aquelles persones que no puguin assistir al sopar, però vulguin fer una aportació benèfica.

La data límit per apuntar-se és el 14 de novembre. La compra de tiquets i reserves es pot fer a Esports Martí, Ca l'Amadeu, Càrites Sallent, Cal Serra, o bé, a l'Ajuntament de Sallent mitjançant el correu electrònic fabregassc@sallent.cat o al telèfon 938 370 200 a l'atenció de la Sra. Cristina Fàbregas. Els tiquets de la Taula 0 es vendran únicament a l'Ajuntament.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/11/2017 14:06
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona