español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Aquest cap de setmana Sallent celebra l'Esbartada

Aquest cap de setmana Sallent celebra l'Esbartada
Publicat: Dimarts 26/09/2017

Aquest dissabte Sallent celebra l'Esbartada, un festival de dansa tradicional que pretén potenciar la dansa com a eina de creixement social i cultural. Aquest festival neix arran d'una iniciativa de l'Esbart Vila de Sallent, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sallent, per situar el municipi com un espai de referència a la Catalunya central en l'àmbit de la dansa tradicional.

Aquest cap de setmana se celebra la segona edició d'aquest festival veient la bona rebuda que va tenir la prova pilot de l'any passat, tant per part del col•lectiu que hi participava com per la gent del poble. Enguany, amb un ventall més ampli d'actes i apostant amb força pel projecte.

El parc municipal Pere Sallés serà la seu d'aquest festival on s'hi acolliran tot tipus d'activitats; des d'una taula rodona, sobre la dansa i la cultura popular com a eina, fins a representacions dels diferents esbarts i laboratoris de dansa. A les sis, els esbarts participants desfilaran pels carrers de Sallent en cercavila acompanyats pels alumnes de l'Escola Municipal de Música Cal Moliner.

Una de les novetats d'aquesta edició és el taller de formació que permet que, tothom qui ho desitgi, pugui participar en aquest festival amb uns laboratoris que s'impartiran el mateix matí i que se'n veuran els resultats amb una petita mostra a la tarda. Cal destacar un dels laboratoris de la jornada on s'ha treballat amb AMPANS, reforçant la idea de la dansa com a eina de creixement personal, tant a escala educativa com social.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26/09/2017 14:44
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona