español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Ampans presenta un nou servei ocupacional a Sallent

Ampans presenta un nou servei ocupacional a Sallent
Publicat: Dijous 30/03/2017

Ahir, l'entitat Ampans va presentar a la sala de plens de l'Ajuntament el nou centre ocupacional que s'instal·larà a la vila de Sallent.

Aquest centre és un servei adreçat a persones majors d'edat amb discapacitat que neix arran de la voluntat de descentralitzar l'actual servei ocupacional per apropar-lo a diferents poblacions de la comarca  i així incrementar la inclusió de les persones usuàries.

El nou centre de Sallent estarà ubicat al Carrer Àngel Guimerà, a prop dels serveis públics i la xarxa de comunicacions que facilitarà l'accés a les persones amb mobilitat reduïda i comptarà amb espais confortables com zona office, cuina, espai polivalent, zona de descans, porxo i vestuari.

Aquest servei centrat en la persona pretén fomentar la màxima autonomia personal i la inclusió a la societat. Aquest projecte no només beneficiarà els usuaris sallentins o de pobles properes sinó que també en trauran profit les famílies, els serveis socials del poble, que incrementaran el treball en xarxa, les entitats amb les quals es podran compartir activitats, suports i formacions i la ciutadania que afavorirà a ampliar la xarxa de suport de voluntariat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30/03/2017 10:43
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona