español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Alumnes de l'ETSAV presenten projectes per millorar l'accessibilitat al riu Llobregat

Alumnes de l'ETSAV presenten projectes per millorar l'accessibilitat al riu Llobregat
Publicat: Dilluns 27/11/2017

Aquest dijous a les sis de la tarda els alumnes del màster d'arquitectura del Vallès faran una exposició a la sala Vilà i Valentí de diverses idees i projectes que han elaborat per apropar el riu al municipi de Sallent i a la seva gent.

Ara per ara hi ha molts punts de Sallent, com la Torre del Gas o el camí de Cabrianes, que no estan adequats per accedir al riu. L'encàrrec que s'ha fet als alumnes de l'ETSAV és aportar idees per obrir Sallent al riu creant passeres i arranjant l'entorn del curs fluvial.
Algunes de les idees són arreglar la zona de Cal Notari, construir un traspàs entre Cal Notari i la Torre del Gas, o bé, construir una façana a l'alçada de la fàbrica vella.

Aquests nois i noies han estat treballant durant mesos amb aquests projectes fent visites a Sallent, elaborant estudis i parlant amb els veïns i veïnes. Dijous, finalment, se'n farà la presentació que estarà oberta a tothom per comentar els projectes i aportar nous punts de vista i idees amb la voluntat de contrastar la visió jove i fresca d'aquests estudiants amb tot allò que els sallentins vulguin aportar.

L'objectiu és desenvolupar un pla estratègic a llarg termini amb totes les idees viables que sorgeixin i, les que es pugui, es tiraran endavant a curt termini.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27/11/2017 19:10
Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona