español  |  english  |  français
Contactar     Mapa web     Plànol

Locals Vius

Locals Vius
Des de l'Ajuntament de Sallent, en coordinació amb el Comerç Associat de Sallent, considerem que els locals tancats apaguen la nostra població, i per aquest motiu hem preparat un programa per tal que el màxim nombre d'aquests locals es puguin tornar a obrir i servir d'aparadors per a altres botigues, artistes i artesans locals.
Cos
Un local obert també és més atractiu i fàcil de vendre o llogar. A més, contribueix a donar vida i llum als carrers del poble. Els propietaris interessats a oferir un aparador per a aquest projecte rebran una subvenció de 50€ mensuals durant un any per facilitar el lloguer i la conservació del local. Si sou propietari d'un local comercial tancat i us interessa aquest projecte adreceu-vos a l'Ajuntament.
 

Els comerços, artesans o artistes, PIMES i entitats que desitgin un aparador per exposar els seus productes i guanyar visibilitat també han de contactar amb el consistori per consultar els espais disponibles. S'hauran de fer càrrec de l'adequació de l'espai destinat a aparador del local –d'acord amb el propietari- i dels subministraments pel correcte funcionament de l'aparador.

Volem també impulsar la creació de nous negocis i facilitar el contacte entre els emprenedors que busquen un local i els propietaris que en tenen un per vendre o llogar, a través d'un catàleg de locals que podeu consultar en aquesta web.

 

Ajuntament de Sallent  Plaça de la Vila, 1   08650  Sallent  T. 938 370 200
Diputació de Barcelona